Header image

 

 


SCHRIJF NU UW EIGEN LEVENSLOOPBOEK

EEN UNIEK , GEBOORTE,VERJAARDAG,MOEDER- VADERDAG, HUWELIJK,PENSIONERING,SINTERKLAAS,KERST,RELATIE GESCHENK

 

 

 

 

Uitleg:

Op de voorzijde van het boek treft u vier vensters aan. De bedoeling is om achter de drie bovenste vensters uw foto te plaatsen uit drie verschillende levensfases. Op de horizontale strook schrijft u uw voor- en achternaam op. Gekozen is voor een map waarin twee mechanieken bevestigd zijn, zodat de sluiting gemakkelijk open- en dichtgemaakt kan worden. Doordat het boek losbladig is gemaakt kunt u de bladen waar de foto’s opgeplakt worden eindeloos combineren met het geschreven woord. Een aantal voorbeelden zijn: Bij de pagina gegevens vader en moeder, opa en oma kunt u een fotoblad aan de pagina toevoegen, waarop de personen afgebeeld staan. Dit kunt u ook doen als u zelf schrijft over bijvoorbeeld uw huwelijk, geboorte kinderen, tuin, hobby’s of vakanties. Vergeet niet de jaartallen en de personen die op de foto’s staan erbij te schrijven. Degene die het later leest kan zich nog beter inleven in het verhaal dat u geschreven heeft. Het schrijven gaat gemakkelijker door een pagina uit het losbladige systeem te halen. U kunt de volgorde van de verhalen zelf bepalen door ze op jaartal of item te rangschikken.

Als u een boek met opbergbox hebt, is het beter deze box eruit te nemen wanneer u gaat schrijven. De mogelijkheid bestaat anders dat de persoonlijke sieraden en spullen door elkaar heen gaan bij het omdraaien. Zoals u wellicht gemerkt hebt is het onderste gedeelte van de box bestemd voor sieraden uit de erfenis van uw familie en later voor die van u. Het bovenste gedeelte van de box kunt u gebruiken om uw favoriete muziek of de film waar u zelf op staat en documenten in op te bergen.

U wordt op weg geholpen door eerst een aantal vragen te beantwoorden zodat u de inspiratie krijgt om zelf verder te schrijven.

 

 

Copyright © 2007-2020 Edwin Melis - Reminder